Hyr Uthgård

Uppsala teknolog- och naturvetarkårs kårhus, Uthgård, är en fin och gemytlig lokal med mycket historia. Lokalen lämpar sig för flera olika typer av tillställningar så som födelsedagar, bröllop och disputationsfester.

Uthgård ligger på Polacksbacken och har under historien använts som både skjutbana, fängelse och sjukstuga. Sedan 1995 huserar här Uppsala teknolog- och naturvetarkår och använder lokalen som kårhus. Lokalen är utrustad med både storkök, festsalong samt bar- och bastudel och lämpar sig för alla typer av festiligheter.

Lokalen rymmer upp till 90 sittande gäster. Vid uthyrningar erbjuds personal från kårens egna Klubbverk, som är väl införstådda och utbildade i hur husets kök och bar fungerar. Personalen kan hjälpa till med både matlagning, servering, barbemanning och städning efter tillställningen.

Värt att notera är att hela lokalen och dess verandor innefattas av ett tillstånd för alkoholförsäljning, detta innebär att ingen medhavd alkohol får vara i lokalen. Däremot går speciella dryckesönskemål allt som oftast att lösa!

Är ni intresserade av att hyra Uthgård för er bröllopsfest, ert födelsedagskalas, en företagsfest eller annan tillställning så kontakta kårens Klubbmästare.

Här hittar ni prislista för att hyra lokalen.

Varmt välkommen till Uthgård!