Bli medlem

Att vara medlem i UTN är helt gratis, ger dig flera förmåner och stärker kårens inflytande mot universitetet. Du kan kontrollera om redan är medlem via Mecenatappen. Hos Unicore kan du registrera dig om du inte är det.

Frågor och svar om UTN-medlemskap

Hur blir jag medlem i Uppsala teknolog- och naturvetarkår (UTN)?

Att bli medlem i UTN är enkelt och kostnadsfritt. Besök vår medlemskapssida, fyll i dina uppgifter och följ instruktionerna för att registrera dig.

Vilka är fördelarna med att vara medlem i UTN?

Som medlem i UTN får du tillgång till rabatterade priser på bland annat evenemang och i vårt café. Genom en hög medlemsgrad hos UTN stärks dessutom kårens inflytande över universitetet. Som medlem har du även möjlighet att engagera dig i något av alla engagemang inom kåren.

Är medlemskap i UTN ett krav för att engagera sig i kårens aktiviteter?

Ja, för att kunna engagera dig som studentrepresentant eller någon av kårens kommittéer, arbetsgrupper eller fristående poster behöver du vara medlem i UTN. Medlemskapet säkerställer även att du har rätt att rösta och påverka i kårens beslut.

Hur länge är medlemskapet i UTN giltigt?

Medlemskapet i UTN är giltigt så länge som du fortfarande studerar inom UTN:s verksamhetsområde vilket är vid den Teknisk-naturvetenskapliga fakulteten, exklusive Campus Gotland.