Vad gör UTN?

UTN bevakar dina intressen så att du kan få en utbildning av hög kvalitet genom studiebevakning, arbetslivsanknytning och studiesociala aktiviteter.

Studiebevakning

Visst vill du att din utbildning ska vara den bästa av sitt slag i Sverige? Eller kanske till och med i världen? Utan studiebevakning är det omöjligt. UTN:s viktigaste arbetsuppgift är att jobba för att just din utbildning har högre kvalitet, bättre arbetslivsanknytning och att du mår bra medan du pluggar.

Arbetslivsanknytning

Vad ska du bli när du blir stor? Det är det inte många som vet, trots val av utbildning. UTN jobbar kontinuerligt med att ge dig så bra insikt i ditt framtida arbetsliv som möjligt. Detta gör vi genom att arrangera arbetsmarknadsmässor, lunchföredrag, studiebesök, genom att förbättra kontakten mellan din utbildning och arbetslivet och mycket, mycket mer!

Studiesociala aktiviteter

När du började på Uppsala universitet arrangerade antingen UTN eller din sektion en mottagning, eller hur? Det är bara ett smakprov på alla studiesociala aktiviteter som anordnas av kåren och sektionerna. Vi vill att du ska ha en så bra studietid som möjligt och att du ska ha kul medan du pluggar. Därför arrangerar kåren till exempel den traditionsenliga Forsränningen, speleventet Polhacks, veckovisa pubar och mycket mer!