Kårtidningen Techna

Techna är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs officiella kårtidning. Varje nummer blandar vi underhållning med nyheter från campus, där allt innehåll är skapat av studenter för studenter. Vår tidning är en plattform för kreativitet, debatt och information, och vi strävar efter att alltid vara aktuella och relevanta för just dig som student.

Engagera dig i Techna

Har du en passion för skrivande, fotografi, layout eller illustration? Techna är den perfekta platsen för dig att uttrycka dig kreativt och bidra till kårlivet. Vår ideella redaktion består av engagerade studenter och vi är alltid öppna för nya medlemmar. Oavsett om du har erfarenhet eller bara en vilja att lära, finns det en plats för dig hos oss.

Som medlem i Technas redaktion får du chansen att:

  • Förbättra dina skrivkunskaper som skribent
  • Utveckla din fotografiska talang
  • Designa och skapa layouter som fångar läsarens intresse
  • Illustrera och ge liv åt våra sidor med din konst

Ingen uppgift är för liten och varje bidrag är värdefullt. Vi uppskattar mångfalden i vårt team och tror att det är dina unika perspektiv som berikar vårt innehåll.

Mer om Techna

Vi bevakar allt från forskningsframsteg till studenterfarenheter och ger dig insikt i både stora och små händelser som formar vår studentvärld.

Sedan 2002 har Techna varit en röst för studenterna vid Uppsala universitet. Redaktionen är en mångfaldig grupp med studenter från olika natur- och ingenjörsprogram, från förstaårsstudenter till de som fortsätter sin utbildning efter grundnivån.

Kontaktinformation

Är du intresserad av att engagera dig, har frågor eller vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt kreativa team. Var med och påverka, dela din röst och gör Techna till en ännu bättre tidning för alla teknologer och naturvetare här i Uppsala.