Våra event

Få en översikt av våra varierade evenemang, från välkomnande av nya studenter till den adrenalinfyllda forsränningen på Valborg, där vi firar studentlivet och årstiderna med gemenskap och tradition

Sektionsfredag på gräsmattan utanför ITC vid Uthgård
Rebusrallyt - Rallydagen
Naturvetarbalen 2019 i Uppsala slott
Polhacks
Forsränningen - P4 i Fyrisån
arrow_back_ios
arrow_forward_ios

En bildkavalkad av UTN:s event: från välkomnande mottagningar till Valborgs forsränning – studentliv i alla dess färger

TDB-mottagningen

26 augusti–6 september 2024

Du som har valt att börja studera på Teknat-fakulteten vid Uppsala universitet, har gjort ett fenomenalt bra val som du knappast kommer att ångra. En vecka innan terminstart börjar ditt otroliga studentäventyr. Vi på Uppsala teknolog- och naturvetarkår arrangerar en mottagning för dig och de andra cirka 1 200 nya teknolog-, datavetar- och basårsstudenterna som börjar på Teknat-fakulteten.

TDB-mottagningen
TDB-mottagningen

Proppen

26 augusti–6 september 2024

Proppen är ett tillfälle för nya studenter att både fräscha upp sina matematikkunskaper och få en introduktion till universitetsstudier, samtidigt som man får lära känna sin nya klass, under mottagningen. Propplärarna håller i totalt tio lektioner i allt från bråkdivision till trigonometriska funktioner. Proppen arrangeras i samarbete med matematiska institutionen.

Proppen
Proppen

Master & Exchange Reception

26 augusti–6 september 2024

Master- och utbytesstudentmottagningen (MER) är mottagningen för nya master- och utbytesstudenter vid Uppsala universitets Teknat-fakultet. Den bjuder in till aktiviteter för att underlätta din övergång till studentlivet i Uppsala och ger dig en bra grund för ditt nya liv här.

Master & Exchange Reception
Master & Exchange Reception

Rebusrallyt

28 september 2024

Rebusrallyt är en fullspäckad dag med aktiviteter omkring Uppsala där deltagarna kör runt en bana med bil och får lösa rebusar för att ta sig till nästa stopp. Innan rallyt, både online och på Rallypuben, lottas de lyckliga vinnarna som får vara med och välja ut sitt lag.

Rebusrallyt
Rebusrallyt

Utnarm

7 november 2024

Varje år i november ställer drygt 100 företag ut på Utnarm för att träffa dig som student. Karriärmässan är ett perfekt tillfälle för dig att träffa och diskutera bl.a. framtida karriär, exjobb och sommarjobb. Under de två veckorna innan karriärmässans startskott arrangerar också några utvalda företag egna event – allt från lunchföreläsningar till arbetsplatsbesök och casekvällar.

Utnarm
Utnarm

Naturvetarbalen

24 februari 2024

Naturvetarbalen är UTN:s årliga bal på Uppsala slott där studenter, professorer och ämbetsverkare njuter av en trerättersmiddag, förstklassig underhållning och inspirerande tal. Här utdelas också vårt pedagogiska pris till en föreläsare som utmärkt sig, och förtjänstmedaljen till någon som särskilt främjat kårens arbete. Balen avslutas med ett släpp med både styr- och klubbdans.

Naturvetarbalen
Naturvetarbalen

Polhacks

Polhacks är ett spelfestival med anor från 2011, som arrangeras varje vår av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Det är en rolig och social tillställning med fokus på umgänge och spel som alla kan delta i och finna någonting att roa sig med. Oavsett om du ägnar mycket tid åt spelande eller om du aldrig har spelat tidigare så kommer det finnas någonting för dig här.

Polhacks
Polhacks

Forsränningen

30 april

Forsränningen är ett årligen återkommande arrangemang av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Det är en uppskattad och efterlängtad tradition som pågått sedan 1975, och som lockar tusentals besökare från hela Sverige. Vad som började som en vadslagning mellan två vänner består idag av dels en vecka lång festival och den avslutande ränningen ned för Fyrisån på Valborgsmässoafton.

Forsränningen
Forsränningen